KotiPoliisiuutisetVanhempi mies törmäsi valkoisella autolla nuoren polkupyörään Espoossa - poliisi kaipaa havaintoja

Vanhempi mies törmäsi valkoisella autolla nuoren polkupyörään Espoossa – poliisi kaipaa havaintoja

ESPOO

Autoilija osui tietä ylittämässä olleen nuoren polkupyörään Espoossa perjantaina 12. marraskuuta, tiedottaa Länsi-Uudenmaan poliisilaitos. Autoilija poistui paikalta asiaa selvittämättä.

Auto törmäsi nuoren polkupyörään Espoossa. Kaksi nuorta oli ylittämässä tietä Mellsteinintie 24:n kohdalla perjantaina 12. marraskuuta noin kello kolmen aikaan iltapäivällä. Kuljettaja oli antanut tilaa ensimmäisenä tien ylittäneelle nuorelle, mutta lähtenyt liikkeelle toisen nuoren ylittäessä tietä. Nuori oli onnistunut väistämään autoa hyppäämällä taaksepäin, mutta hänen polkupyöränsä etuvanne vääntyi törmäyksestä auton kanssa. Nuori ei loukkaantunut tilanteessa.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)


Autoilija poistui paikalta asiaa selvittämättä. Nuorten havaintojen mukaan kuljettaja oli iäkkäämpi mies, jolla oli päässään lierihattu. Auto oli valkoinen henkilöauto.

Poliisi tutkii tapahtunutta liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja pyytää auton kuljettajaa ilmoittautumaan poliisille. Kuljettaja, ja myös havaintoja tilanteesta tai paikalta poistuneesta ajoneuvosta tehneet henkilöt, voivat olla yhteydessä poliisiin sähköpostitse osoitteella vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi tai puhelimitse numerossa 0295 413 031 (vastaaja). 

Poliisi muistuttaa, että lapsia ja nuoria liikenteessä nähtäessä on hyvä noudattaa erityistä varovaisuutta. 

Lähteenä: Länsi-Uudenmaan poliisilaitos

NÄITÄ LUETAAN
Lisää


  VIRANOMAISUUTISET SOMESSA

  38,988FanitTykkää
  29SeuraajatSeuraa
  Tuoreimmat uutiset

  VIIKON LUETUIMMAT

  Käytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.