torstai, 29, helmikuu, 2024

Varusmiehelle valtion tarjoama kyyti joukko-osastoon – kaahasi vahvasti alkoholista ja huumeista päihtyneenä Lopella

Näitä luetaan

KANTA-HÄME

Tutka oli näyttänyt 80 km/h alueella ajoneuvolle nopeudeksi 112 km/h varmuusvähennyksen jälkeen.

Mieshenkilön epäillään kuljettaneen ajoneuvoa sekä alkoholin, että huumausaineen vaikutuksen alaisena Lopella, tiedottaa Hämeen poliisilaitos.

Poliisipartio oli päättänyt pysäyttää miehen kuljettaman ajoneuvon, sillä mies ajeli poliisia vastaan ylinopeudella. Tutka oli näyttänyt 80 km/h alueella ajoneuvolle nopeudeksi 112 km/h varmuusvähennyksen jälkeen.

Poliisi suoritti miehelle myös puhalluskokeen sekä huumausaineen pikatestin. Puhalluskoe antoi tuloksen 0,88 mg/l ja huumausaineen pikatesti positiivisen tuloksen amfetamiinille. Kyseinen puhallustulos on promilleissa kaksi promillea.

Lisäksi poliisipartiolle selvisi, että mies on varusmies ja hän oli jättänyt palaamatta joukko-osastoonsa, mutta kiire ei ilmeisesti johtunut tuosta asiasta.

Rikosnimikkeinä asiassa on törkeä rattijuopumus, liikenneturvallisuuden vaarantaminen sekä huumausaineen käyttörikos. Paluu joukko-osastoon tapahtui valtion kyydillä.

Liity Viranomaisuutisten WhatsApp -kanavalle klikkaamalla kuvaa, niin saat tiedon uusimmista uutisista heti tuoreeltaan! Liittyminen on täysin turvallista, sillä kukaan ei näe puhelinnumeroasi, ei edes ylläpito.

Näitä uutisia luetaan

- Mainos -

Tuoreimmat uutiset

Ihmisen pelastustehtävä päättyi surullisesti Kotkassa – VU:n tietojen mukaan alaikäinen poika menehtyi

Kotkasta kuuluu todella surullisia uutisia. Poliisi, pelastuslaitos sekä ensihoito saivat ilmoituksen ihmisen pelastustehtävästä valtatie 7:lle Kotkan Karhulaan myöhään keskiviikkona...
- Mainos -

YhteistyössäIntiimisheivaustuotteet netistä