keskiviikko, 4, lokakuu, 2023
spot_img

Iäkkäältä naiselta vietiin koruja sekä kaulasta, että kotoa Lohjalla

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -
- MAINOS PÄÄTTYY -

LOHJA

Poliisi tutkii Länsi-Uudellamaalla epäiltyä törkeää omaisuusrikosta. Länsi-Uudenmaan poliisi kertoo tutkivansa tapausta, jossa kahden miehen epäillään anastaneen iäkkäältä lohjalaisnaiselta koruja lauantaina 16. syyskuuta. Poliisi pyytää havaintoja epäillyistä tekijöistä.

Heikohkoa englantia puhuneet miehet olivat lähestyneet naista tämän saapuessa kotiin. Miehet olivat auttaneet naisen sisälle asuntoon ja puhuneet taloyhtiössä väitetysti alkavasta remontista. Toinen miehistä oli auttanut naista ottamaan ulkotakin päältä samalla, kun toinen oli kiertänyt kodissa noin viiden minuutin ajan.

Pian miesten poistumisen jälkeen nainen oli havainnut, että hänen kaulastaan oli kadonnut kaksi kaulakorua ja myös lipastosta puuttui erilaisia koruja. Korujen yhteisarvo on useita tuhansia euroja.

Poliisi pyytää nyt havaintoja tapaukseen liittyvistä noin 30-vuotiaista miehistä, jotka ovat liikkuneet Lohjalla Paikkarinkadulla iltapäiväneljän jälkeen lauantaina. Toinen miehistä on pitkä, arviolta yli 185 senttimetriä pitkä. Toinen taas oli selvästi lyhyempi, arviolta noin 170 senttimetriä. Miehillä oli tummat lyhyet hiukset ja he olivat ihonväriltään hieman vaaleaihoista tummempia. Yllään heillä oli siistit pusakka-malliset takit.

– MAINOS – ARTIKKELI JATKUU ALLA –
– MAINOS PÄÄTTYY –

Havaintoja voi välittää sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi tai puhelinnumeroon 0295 413 031 (vastaaja).

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -

- MAINOS PÄÄTTYY -

Tapausta tutkitaan Länsi-Uudenmaan poliisissa törkeänä varkautena.

- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA-Yhteistyössä
Intiimisheivaustuotteet netistä