torstai, 29, helmikuu, 2024

Joutsenon henkirikos: epäiltynä neljä imatralaismiestä, joista kaksi tavoittamatta – uhrina vuonna 1996 syntynyt lappeenrantalaismies

Näitä luetaan

LAPPEENRANTA

Poliisi tutkii tapausta tappona ja törkeänä ryöstönä. Uhriin oli kohdistettu voimakasta väkivaltaa sekä anastettu hänen omaisuuttaan. Tästä syystä tekoa tutkintaan tapon lisäksi törkeänä ryöstönä.

Kaakkois-Suomen poliisilaitos pyytää edelleen havaintoja Joutsenossa tapahtuneeseen henkirikokseen liittyen. Poliisi tiedottaa poliisin epäilevän neljää henkilöä taposta ja törkeästä ryöstöstä. Kaksi epäiltyä on edelleen tavoittamatta.

Poliisi kertoo tiedotteessaan, että se on edistynyt Lappeenrannan Joutsenossa tapahtuneen henkirikoksen esitutkinnassa. Esitutkinnassa on selvinnyt teon tapahtuneen viime torstain ja perjantain välisenä yönä 19. toukokuuta kello yhden ja puoli kahden välisenä aikana Joutsenon leipomon alueella, missä uhriin oli kohdistettu voimakasta väkivaltaa sekä anastettu hänen omaisuuttaan. Tästä syystä tekoa tutkintaan tapon lisäksi törkeänä ryöstönä.

Uhri on tunnistettu vuonna 1996 syntyneeksi lappeenrantalaiseksi mieheksi.

Teosta epäillään neljää imatralaista 80–90-luvulla syntynyttä miestä. Kaksi epäillyistä on otettu kiinni viikonlopun aikana ja heitä tullaan esittämään vangittavaksi. Kaksi epäiltyä on toistaiseksi tavoittamatta.

Poliisi pyytää edelleen havaintoja viime torstain ja perjantain välisenä yönä Joutsenon keskustassa liikkuneesta neljän miehen seurueesta. Havainnoista pyydetään ilmoittamaan poliisin vihjenumeroon 050 447 9574 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi.

Liity Viranomaisuutisten WhatsApp -kanavalle klikkaamalla kuvaa, niin saat tiedon uusimmista uutisista heti tuoreeltaan! Liittyminen on täysin turvallista, sillä kukaan ei näe puhelinnumeroasi, ei edes ylläpito.

Näitä uutisia luetaan

- Mainos -

Tuoreimmat uutiset

Ihmisen pelastustehtävä päättyi surullisesti Kotkassa – VU:n tietojen mukaan alaikäinen poika menehtyi

Kotkasta kuuluu todella surullisia uutisia. Poliisi, pelastuslaitos sekä ensihoito saivat ilmoituksen ihmisen pelastustehtävästä valtatie 7:lle Kotkan Karhulaan myöhään keskiviikkona...
- Mainos -

YhteistyössäIntiimisheivaustuotteet netistä