tiistai, 6, kesäkuu, 2023
spot_img

Nyt oli nuorukaisen autolla vauhtia Lohjalla: ajoi Turku-Helsinki-moottoritiellä poliisin tutkaan 233 km/h


LOHJA

Partio lähti auton perään, mutta kuljettaja ei pysähtynyt vaan pakeni edelleen kovalla vauhdilla. Lopulta poliisi löysi sekä auton, että kuljettajan.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen rikostutkinnassa on tutkittavana epäilty törkeä liikennerikos, tiedottaa Länsi-Uudenmaan poliisilaitos. Poliisi kertoo tiedotteessaan poliisipartion valvoneen liikennettä Lohjalla, Turku-Helsinki-moottoritiellä lauantain vastaisena yönä 20. toukokuuta. Ajokeli oli hyvä ja tie oli kuiva, mutta oli hämärää ja katuvalaistus oli heikko.

Poliisi mittasi takaa tulevan auton nopeudeksi peräti 233 kilometriä tunnissa alueella, jonka rajoitus on 120 kilometriä tunnissa. Partio lähti auton perään, mutta kuljettaja ei pysähtynyt vaan pakeni edelleen kovalla vauhdilla. Auto nousi moottoritien rampista ja jatkoi asuinalueelle.

Poliisi menetti välillä näköyhteyden ajoneuvoon, mutta löysi myöhemmin auton parkkeerattuna. Myös kuljettaja tavoitettiin ja hän oli selvin päin.

Nuorta kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin hellään huomaan.

Ota Facebook-tilimme haltuun tästä ja Twittertili tästä niin pysyt kärryillä, mitä Suomessa tapahtuu. Uudenmaan alueryhmäämme (Facebook) voit liittyä tästä.


Toimitus suosittelee


Nämä kiinnostavat ihmisiä

Poliisi pyytää edelleen havaintoja törkeään ryöstöön liittyen Turussa

TURKU Epäillyt ovat noin 16–20-vuotiaita, ihonväriltään vaaleita nuoriamiehiä. Epäiltyjen tavoittamiseksi ja rikosten selvittämiseksi ryöstöyrityksen kohteeksi joutunutta miestä pyydetään edelleen ottamaan...

Somet haltuun

91,700FanitTykkää
1,440SeuraajatSeuraa
835SeuraajatSeuraa

Mikkelissä varastettiin kaksi moottoripyörää, toinen löytyi – poliisi pyytää havaintoja

MIKKELI Kateissa on vielä sinisen harmaa Kawasaki ZX12R -moottoripyörä, jonka rekisteritunnus on BI-964. Itä-Suomen poliisilaitoksen rikostutkinnassa on tutkittavana epäilty omaisuusrikoskokonaisuus,...

Noin 20-vuotiasta nuorta epäillään yli 400:sta törkeästä maksuvälinepetoksesta

KESKUSRIKOSPOLIISI Keskusrikospoliisi ja Lounais-Suomen poliisilaitos ovat saaneet valmiiksi verkkopankkipetoksiin liittyvän esitutkinnan, tiedottaa Keskusrikospoliisi. Rikoksista epäillään noin 20-vuotiasta miestä, joka on...


Käytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.