tiistai, 6, kesäkuu, 2023
spot_img

Huumepäinen kuljettaja ajoi päin kaidetta Espoossa – autosta löytyi machete-tyylinen veitsi ja matkustajalta huumelääkkeitä


ESPOO

Sekä kuljettaja, että matkustaja selvisivät vammoitta. Poliisi ei kerro, missä päin Espoota tapaus sattui.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen rikostutkinnassa on tutkittavana epäilty rikoskokonaisuus, johon sisältyy mm. liikenne- ja huumausainerikoksia, tiedottaa Länsi-Uudenmaan poliisilaitos.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos kertoo tiedotteessaan poliisin partion olleen torstaina 18. toukokuuta Espoossa matkalla toiselle tehtävälle, kun edellä ajanut ajoneuvo törmäsi ajoradan vasemman puoleiseen keskikaiteeseen.

Autosta löytyi kaksi miestä, jotka selvisivät vammoitta. Kuljettaja oli ajokiellossa ja hänelle tehty huumausaineen pikatesti näytti positiivista useille eri huumausaineille.

Poliisi suoritti autoon paikanetsinnän, jossa poliisi löysi matkustajan penkin alta suuren machete-tyylinen veitsen. Lisäksi matkustajalla oli mukanaan runsaasti huumausaineeksi luokiteltavia lääkkeitä.

Poliisi tutkii asiaa useilla rikosnimikkeillä, joihin lukeutuvat rattijuopumus, huumausaineen käyttörikos, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta, huumausainerikos, vaarallisen esineen hallussapito ja liikenneturvallisuuden vaarantaminen.

Ota Facebook-tilimme haltuun tästä ja Twittertili tästä niin pysyt kärryillä, mitä Suomessa tapahtuu. Uudenmaan alueryhmäämme (Facebook) voit liittyä tästä.


Toimitus suosittelee


Nämä kiinnostavat ihmisiä

Poliisi pyytää edelleen havaintoja törkeään ryöstöön liittyen Turussa

TURKU Epäillyt ovat noin 16–20-vuotiaita, ihonväriltään vaaleita nuoriamiehiä. Epäiltyjen tavoittamiseksi ja rikosten selvittämiseksi ryöstöyrityksen kohteeksi joutunutta miestä pyydetään edelleen ottamaan...

Somet haltuun

91,700FanitTykkää
1,440SeuraajatSeuraa
835SeuraajatSeuraa

Mikkelissä varastettiin kaksi moottoripyörää, toinen löytyi – poliisi pyytää havaintoja

MIKKELI Kateissa on vielä sinisen harmaa Kawasaki ZX12R -moottoripyörä, jonka rekisteritunnus on BI-964. Itä-Suomen poliisilaitoksen rikostutkinnassa on tutkittavana epäilty omaisuusrikoskokonaisuus,...

Noin 20-vuotiasta nuorta epäillään yli 400:sta törkeästä maksuvälinepetoksesta

KESKUSRIKOSPOLIISI Keskusrikospoliisi ja Lounais-Suomen poliisilaitos ovat saaneet valmiiksi verkkopankkipetoksiin liittyvän esitutkinnan, tiedottaa Keskusrikospoliisi. Rikoksista epäillään noin 20-vuotiasta miestä, joka on...


Käytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.