sunnuntai, 1, lokakuu, 2023
spot_img

Kankaanpäässä murtauduttiin ravintolaan – poliisi julkaisi epäillystä videon ja pyytää havaintoja

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -
- MAINOS PÄÄTTYY -

KANKAANPÄÄ

Lounais-Suomen poliisi tutkii kankaanpääläiseen ravintolaan kohdistunutta epäiltyä varkautta. Lounais-Suomen poliisi pyytää tiedotteessaan kansalaisilta havaintoja ja muita tietoja rikoksen selvittämiseksi. Epäilty rikos tapahtui maanantaina 28. elokuuta yöllä noin kahden aikaan, kun keskustassa sijaitsevaan ravintolaan murtauduttiin.

Poliisi tutkii tapausta epäiltynä törkeänä varkautena. Poliisilla on hallussaan runsaasti videomateriaalia epäillyn tekijän liikkeistä kyseisenä yönä. Poliisilla on esitutkinnan tässä vaiheessa alustava käsitys tapahtumien kulusta ja epäillystä tekijästä.

Rikoksen selvittämiseksi ja tekijän henkilöllisyyden varmistamiseksi poliisi julkaisee epäillystä tekijästä sellaista kuvamateriaalia, jota ei ole vielä nähty julkisuudessa. Poliisi pyytää yleisöltä tietoja ja havaintoja epäillyn tunnistamiseksi.

Poliisin julkaisema video.

Poliisin haltuunsa saamien valvontatallenteiden perusteella epäilty oli tapahtumayönä pukeutunut mahdollisesti harmaaseen collegepaitaan, mustiin housuihin ja mustavalkoisiin tennareihin. Hänellä oli päässään lippalakki ja selässä Adidas-merkkinen reppu.

– MAINOS – ARTIKKELI JATKUU ALLA –
– MAINOS PÄÄTTYY –

Henkilöön liittyvät tiedot ja havainnot kyseiseltä yöltä voi ilmoittaa sähköpostiosoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi, WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655 tai soittamalla arkipäivinä (maanantaista perjantaihin) kello 8 ja 16 välisenä aikana Porin poliisiaseman päivystykseen numeroon 0295 449 290. 

Kankaanpäässä murtauduttiin ravintolaan - poliisi julkaisi epäillystä videon ja pyytää havaintoja 1
Poliisin julkaisema kuva takaapäin epäillystä. Kuva: Poliisi
- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA-Yhteistyössä
Intiimisheivaustuotteet netistä