tiistai, 27, syyskuu, 2022
KotiUutiset maakunnittainPirkanmaaKaupin urheilukentän huoltorakennukseen murtauduttiin Tampereella - epäillyn ajoivat pienkuormaimella ovesta läpi

Kaupin urheilukentän huoltorakennukseen murtauduttiin Tampereella – epäillyn ajoivat pienkuormaimella ovesta läpi

PIRKANMAA

Samassa yhteydessä oltiin yritetty anastaa myös huoltorakennuksen pihassa ollutta polttoainesäiliötä.

Sisä-Suomen poliisi sai sunnuntaina 11. syyskuuta noin aamukahdeksan aikaan hätäkeskuksen kautta ilmoituksen, että Tampereen Kuntokadulla Kaupin urheilupuiston huoltorakennukseen on murtauduttu.

Tapahtumapaikalla ilmeni, että rakennukseen oli murtauduttu ajamalla pienkuormaimella ovesta läpi. Epäillyt tekijät olivat anastaneet rakennuksesta traktorimönkijän ja pienempää irtainta omaisuutta. Anastettu omaisuus löytyi poliisin tutkintatoimenpiteiden johdosta myöhemmin päivällä ja traktorimönkijä on jo palautettu takaisin asianomistajalle.

Samassa yhteydessä oli yritetty anastaa myös huoltorakennuksen pihassa ollutta polttoainesäiliötä. Anastusyrityksen seurauksena säiliö oli kaatunut, mennyt rikki ja arviolta satoja litroja polttoainetta oli päässyt valumaan maahan.

Tapahtunutta tutkitaan epäiltynä törkeänä varkautena. Polttoaineen maahan valumisen osalta siihen liittyvä mahdollinen rikosnimike selviää tutkinnan edetessä.

Asian esitutkinta on tässä vaiheessa kesken ja poliisi sanoo tiedottavansa siitä lisää tarvittaessa. 

div>

KUOLINTAPAUKSET

Somet haltuun

50,903FanitTykkää
1,339SeuraajatSeuraa
0SeuraajatSeuraa
457SeuraajatSeuraa

Luetuimmat uutiset 48h

TUOREIMMAT UUTISET

KADONNEET HENKILÖTPOLIISI PYYTÄÄ VIHJEITÄ

PELASTUSLAITOS

MERI- JA RAJAVARTIOSTOKäytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.