tiistai, 16, elokuu, 2022
KotiUutiset maakunnittainKuvasitko Mikkelin kerrostalopaloa heinäkuun viimeisenä perjantaina? Poliisi pyytää kuva- ja videomateriaalia tutkimuksiin

Kuvasitko Mikkelin kerrostalopaloa heinäkuun viimeisenä perjantaina? Poliisi pyytää kuva- ja videomateriaalia tutkimuksiin

ETELÄ-SAVO

Palo syttyi hieman ennen puoltapäivää perjantaina 29.7.2022. Poliisi pyytää lähettämään mahdolliset kuvat ja videot tulipalon alkuvaiheista poliisille.

Poliisi tutkii perjantaina 29. heinäkuuta Mikkelissä osoitteessa Vilhonkatu 12 palaneen kerrostalon syttymissyytä. Tutkinnassa on selvinnyt, että tuli syttyi hieman ennen kello kahtatoista päivällä. Poliisi tutkii asiaa palonsyyntutkintana. 

– Tutkinnan tueksi pyydämme yleisöltä tietoja tulipalon syttymisestä ja alkuvaiheista. Etenkin mahdolliset kuvat ja videot, jotka on kuvattu ennen kello kahtatoista, auttavat tutkinnassa, Itä-Suomen poliisista sanotaan.

Lähetä tietosi ja mahdolliset kuvat tai videot yhteystietojen kanssa osoitteeseen pitkakestoinentutkinta.mikkeli.ita-suomi@poliisi.fi.

Lähteenä: Itä-Suomen poliisilaitosKUOLINTAPAUKSET

Somet haltuun

47,692FanitTykkää
1,311SeuraajatSeuraa
0SeuraajatSeuraa
404SeuraajatSeuraa

Luetuimmat uutiset 48h

TUOREIMMAT UUTISETKADONNEET HENKILÖTPOLIISI PYYTÄÄ VIHJEITÄ

PELASTUSLAITOSMERI- JA RAJAVARTIOSTOKäytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.