torstai, 29, helmikuu, 2024

Mieskaksikko murtautui asuntoon ja aiheutti asunnon omistajalle sairaalahoitoa vaativat vammat Porvoossa

Näitä luetaan

PORVOO

Itä-Uudenmaan poliisi tutkii Itä-Uudellamaalla Porvoossa tapahtunutta epäiltyä törkeää rikoskokonaisuutta.

Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta kerrotaan, että viime viikolla varhain torstaiaamuna, sattui vakava väkivallanteko, jossa kahden miehen epäillään murtautuneen kerrostaloasuntoon, pahoinpidelleen ja aiheuttaneen asunnon omistajalle sairaalahoitoa vaativat vammat.

– Poliisin partio saapui paikalle juuri, kun tekoon epäilty kaksikko oli poistumassa asunnon rappukäytävästä. Kaksikko otettiin kiinni, kun nämä yrittivät poistua, kertoo rikoskomisario Freddie Cederlund, Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta.

– Poliisin tekemien toimenpiteiden ja selvitysten jälkeen miesten epäillään syyllistyneen törkeään ryöstön yritykseen, törkeään kotirauhan rikkomiseen ja törkeään pahoinpitelyyn. Poliisi esitti miehiä vangittavaksi ja heidät vangittiin viime sunnuntaina Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa todennäköisin syin epäiltynä kyseisiin rikoksiin, sanoo Cederlund.

Liity Viranomaisuutisten WhatsApp -kanavalle klikkaamalla kuvaa, niin saat tiedon uusimmista uutisista heti tuoreeltaan! Liittyminen on täysin turvallista, sillä kukaan ei näe puhelinnumeroasi, ei edes ylläpito.

Näitä uutisia luetaan

- Mainos -

Tuoreimmat uutiset

Ihmisen pelastustehtävä päättyi surullisesti Kotkassa – VU:n tietojen mukaan alaikäinen poika menehtyi

Kotkasta kuuluu todella surullisia uutisia. Poliisi, pelastuslaitos sekä ensihoito saivat ilmoituksen ihmisen pelastustehtävästä valtatie 7:lle Kotkan Karhulaan myöhään keskiviikkona...
- Mainos -

YhteistyössäIntiimisheivaustuotteet netistä