maanantai, 20, maaliskuu, 2023
spot_img

Mm. pahoinpitelyt ja rattijuopot pitivät Meri-Lapin poliisin kiireisenä viikonlopun aloituksessa

KEMI – TORNIO – YLITORNIO

Meri-Lapin poliisia on työllistänyt perjantai-iltapäivän 17. maaliskuuta ja lauantaiaamun 18. maaliskuuta välisenä aikana mm. väkivaltarikokset sekä päihtyneet kuljettajat, selviää Lapin poliisilaitoksen Meri-Lapin alueen tiedotteesta. Poliisi kertoo tiedotteessaan joukkotappelusta sekä veljesten välisestä riidasta, joka päättyi lyöntiin. Rattijuoppoja jäi kiinni kolme. Lisäksi poliisi kertoo sekavasta miehestä joka yritti tarttua poliisiauton kuljettajaan ja löi toista poliisia.

Useampi henkilö tappeli ravintolassa Kemissä.

Poliisipartiolle tuli puolen yön aikaan ilmoitus useamman henkilön välisestä tappelusta Kemissä sijaitsevassa ravintolassa. Ainakin kolmea miestä on lyöty. Tappelussa oli osallisena niin miehiä, kuin naisia.

Ravintolan työntekijät olivat saaneet tappelun keskeytettyä ja tekijät olivat lähteneet ravintolasta ulos ennen poliisin paikalle tuloa. Pahoinpitelyn seurauksena ei ollut tullut vakavia vammoja.

Veljekset tappelivat Torniossa.

Poliisille tuli ilmoitus veljeksistä, jotka tappelivat lauantaiyönä huoltoaseman pihalla Torniossa. Paikalle oli jäänyt toinen veljeksistä, joka kertoi, että hänen veljensä oli pahoinpidellyt häntä riitelyn päätteeksi.

Pahoinpitelystä oli tullut uhrille haava pään alueelle. Ambulanssi kävi tarkastamassa uhrin vammat. Poliisi otti toisen veljeksistä kiinni pahoinpitelyyn epäiltynä.

Ajo-oikeudeton kuljettaja huumausaineen vaikutuksen alaisena Torniossa.

Poliisi pysäytti henkilöauton Röyttäntiellä Torniossa kuljettajan ajokunnon tarkastamista varten. Kuljettajana toimi ajo-oikeudeton keski-ikäinen mies. Mies puhalsi alkometriin nolla promillea, mutta huumausainepikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille ja bentsodiatsepaamille.

Miestä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Poliisi ei kerro kiinnijäännille aikaa.

Päihtynyt mies ajeli mönkijällä ja käyttäytyi huonosti Kemissä.

Poliisille tuli ilmoitus myöhään perjantai-iltana miehestä, joka käyttäytyi uhmakkaasti, vaikutti päihtyneeltä ja oli tullut asunnon pihaan mönkijällä Kemissä. Poliisipartion tullessa paikalle, ilmoittaja kertoi, että pihaan ajanut mies oli ajellut pidempään pitkin Savolaisenkatua kilvettömällä mönkijällä ja tullut hänen pihalleen huutamaan ja räyhäämään. Mies oli poistunut paikalta ennen poliisin tuloa. 

Poliisipartio tavoitti epäillyn miehen, joka oli silminnähden päihtynyt. Mies ei suostunut puhaltamaan alkometriin, jolloin hänet vietiin suoraan verikokeeseen. Miehen hallusta löytyi kirves ja kaksi puukkoa.

Miestä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Sekava mies yritti yritti tarttua poliisiauton kuljettajaan ja löi toista poliisia Torniossa.

Poliisipartio suoritti liikenteen valvontaa Torniossa Jokivarrentiellä perjantai-iltana. Partio havaitsi päihtyneen ulkomaalaisen miehen hoipertelevan autojen seassa keskellä tietä.

Miehen kanssa keskustellessa kävi ilmi, että hän oli vahvasti päihtynyt ja hän ei osannut kertoa, mihin on menossa ja missä hän asuu, eikä hän saanut kehenkään tuttuun yhteyttä. Miestä ei voinut jättää vahvassa humalassa ulos, joten hänet päätettiin viedä poliisivankilaan.

Partio lähti kuljettamaan miestä kohti poliisivankilaa. Autossa takapenkillä istunut mies yritti kurkottaa tarttuakseen poliisiauton kuljettajaan. Takapenkillä ollut poliisi esti miestä. Mies yritti uudestaan tarttua kuljettajaan, jolloin poliisi esti uudestaan miestä ja mies löi nyrkillä poliisia pään alueelle. 

Poliisipartio pysäytti auton, otti miehen ulos hallintaotteilla ja kuljetti hänet sen jälkeen paikalle tulleen toisen poliisiauton takatilaan kuljetettavaksi poliisivankilaan.


Miestä epäillään virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta ja pahoinpitelystä.

Valoton auto paljasti vahvasti päihtyneen kuljettajan Ylitorniolla.

Alkkulanraitilla ajoi vanhempi mies valottomalla autolla perjantaina iltapäivällä. Poliisipartio pysäytti ajoneuvon kuljettajan ajokunnon tarkastamiseksi ja huomauttaakseen kuljettajaa valojen käytöstä. Miehen puhallustulos ylitti törkeän rattijuopumuksen rajan.

Miehen ajokortti otettiin poliisin haltuun ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Ota Facebook-tilimme haltuun tästä ja Twittertili tästä niin pysyt kärryillä, mitä Suomessa tapahtuu. Lapin alueryhmäämme (Facebook) voit liittyä tästä.

Lue myös:


Toimitus suosittelee


Nämä kiinnostavat ihmisiä

Raju ulosajo Seinäjoella: pakettiauto lensi noin 20 metriä ottaen pompun kohti mäntyä josta suistui viheralueelle

SEINÄJOKI Ajoneuvo vaurioitui kauttaaltaan ja kuljettaja toimitettiin ensihoitohenkilöstön toimesta jatkohoitoon. Kuljettaja puhalsi alkometriin 0,63 mg/l lukeman, joka on promilleissa 1,43...

Somet haltuun

83,000FanitTykkää
1,421SeuraajatSeuraa
642SeuraajatSeuraa

Keski-ikäinen mies löydettiin ojasta kuolleena Naantalissa – oli suistunut mönkijällä tieltä

NAANTALI - UUSIKAUPUNKI Varsinais-Suomen maakunnassa oli surullinen vuorokausi. Sunnuntaina 19. maaliskuuta maakunnassa tapahtui yhteensä kaksi kuolemaan johtanutta onnettomuutta. Toisessa tapauksessa...

Lähes neljä promillea puhaltanut kuljettaja suistui tieltä Pyhtäällä – Haminassa autoilija puhalsi lähes kolme promillea

HAMINA - PYHTÄÄ Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen liikennesektorin poliisipartiot saivat eteläisessä Kymenlaaksossa viikonlopun 17.–19. maaliskuuta aikana kiinni kaksi päihtynyttä kuljettajaa, selviää Kaakkois-Suomen...


Käytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.