keskiviikko, 4, lokakuu, 2023
spot_img

Myymälävarkaat jäivät kiinni Hämeenlinnassa ja Turengissa sunnuntaina

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -
- MAINOS PÄÄTTYY -

HÄMEENLINNA – JANAKKALA – TURENKI

Toisessa tapauksessa parivaljakko jäi kiinni myymälähenkilökunnan ja sivullisen ansiosta. Toisessa tapauksessa tarvittiin pientä jäljestystä.

Hämeen poliisia on työllistänyt Kanta-Hämeen maakunnassa mm. omaisuusrikokset sunnuntaina 10. syyskuuta, tiedottaa Hämeen poliisilaitos. Hämeen poliisi kertoo tiedotteessaan kahdesta myymälävarkaustapauksesta, joissa kummassakin on epäiltynä enemmän kuin yksi henkilö.

Ensimmäinen tapaus tapahtui nykyisin Janakkalaan kuuluvassa Turengissa, kun päivällä kello 11.00 aikaan jäi Sokeriportintiellä sijaitsevassa tavaratalossa kiinni näpistyksestä kaksi henkilöä.

Yli 20-vuotias nainen ja hiukan alle 40-vuotias mies olivat ottaneet hyllystä alkoholipitoisia juomia 24:n euron arvosta ja piilottanut ne reppuihinsa. Tämän jälkeen kaksikko ohitti kassalinjan maksamatta tuotteita.

– MAINOS – ARTIKKELI JATKUU ALLA –
– MAINOS PÄÄTTYY –

Myyjä sai kaksikon kiinni pihalta, mutta nainen ei halunnut jäädä selvittämään asiaa, vaan alkoi repimään itseään irti myyjän otteesta. Tilanteeseen tuli paikalle ulkopuolinen henkilö, jonka jälkeen tilanne rauhoittui ja kaksikko pystyttiin luovuttamaan poliisin haltuun.

Toinen tapaus sattui iltapäiväkolmen aikoihin kauppakeskus Goodmanissa Hämeenlinnassa. Kauppakeskukseen oltiin ilmoitettu tapauksesta Hätäkeskukseen.

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -

- MAINOS PÄÄTTYY -

Ilmoituksen mukaan kolme naista oli piilottanut vaatteisiinsa eri liikkeistä ottamiaan tavaroita ja poistuneet sen jälkeen kauppakeskuksesta henkilöautolla, jonka rekisterinumero oli saatu Goodmanin henkilökunnan toimesta ylös. Poliisipartio tavoitti auton Eteläkadun p-alueelta.

Kolmikko oli haluton selvittämään asiaa, jonka vuoksi naiset kuljetettiin Hämeenlinnan poliisiasemalle, jossa heille tehtiin henkilötarkastus. Tarkastuksen yhteydessä löytyi kahden naisen vaatteista runsaasti anastetuksi epäiltyä omaisuutta. Naiset jäivät poliisilaitokselle odottamaan asian selvittämistä ja kuulusteluja.

– MAINOS – ARTIKKELI JATKUU ALLA –
– MAINOS PÄÄTTYY –
- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA-Yhteistyössä
Intiimisheivaustuotteet netistä