keskiviikko, 4, lokakuu, 2023
spot_img

Myymälävarkaat ovat olleet aktiivisena Päijät-Hämeessä viime päivinä

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -
- MAINOS PÄÄTTYY -

HOLLOLA – LAHTI

Yhdessä tapauksessa naiskaksikko oli yrittänyt näpistää siivousvälineitä 195 euron arvosta. Toisessa mies oli syönyt elintarvikkeita kaupassa ja heitellyt puoliksi syötyjä tuotteita kaupan lattialle ja käyttäytynyt muutenkin sekavasti kaupassa. Kolmannessa näpistelijä on jäänyt jo 18 kertaa kiinni omaisuusrikoksista vuoden aikana.

Hämeen poliisia on työllistänyt Päijät-Hämeen maakunnassa kuluneen viikonlopun aikana mm. lievät omaisuusrikokset, eli näpistyksiin liittyvät rikokset, selviää Hämeen poliisilaitoksen tiedotteista. Poliisi kertoo tiedotteissaan yhteensä kolmesta näpistyksiin liittyneistä tapauksista.

– MAINOS – ARTIKKELI JATKUU ALLA –
– MAINOS PÄÄTTYY –

Sunnuntaina 10. syyskuuta kiinni jäi kaksi näpistelijää.

Ensimmäinen näpistykseen liittyvä rikos tapahtui iltapäivällä kello 16.20 aikaan, kun Hollolassa Keskikankaantiellä sijaitsevassa tavaratalossa jäi näpistyksen yrityksestä kiinni kaksi naista.

Naiset olivat piilottaneet vaatteisiinsa siivousvälineitä 195 euron arvosta. Naisten huomattua myymälävartijan kassoilla, kääntyivät naiset takaisin liikkeeseen ja tyhjensivät tuotteet ostoskärryyn.

Naisia epäillään näpistyksen yrityksestä. Naiset kiistivät paikan päällä teon.

Toinen näpistykseen liittyvä rikos tapahtui illalla kello 19.45 aikaan, kun Lahdessa Helsingintiellä sijaitsevassa kaupassa jäi kiinni näpistyksestä 32-vuotias mies.

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -

- MAINOS PÄÄTTYY -

Mies oli ottanut elintarvikkeita hyllystä ja syönyt niitä kaupassa. Mies oli heitellyt puoliksi syötyjä tuotteita kaupan lattialle ja käyttäytynyt muutenkin sekavasti kaupassa.

Poliisipartio otti miehen kiinni ja kuljetti poliisilaitokselle rauhoittumaan. Miehen jäljiltä löytyi erilaisia myyntikelvottomia tuotteita pitkin kauppaa noin 80 euron arvosta.

– MAINOS – ARTIKKELI JATKUU ALLA –
– MAINOS PÄÄTTYY –

Maanantaina 11. syyskuuta kiinni tavakseen näpistelevä nainen.

Poliisipartio hälytettiin maanantaina iltapäivällä myymälävarkaustehtävälle Lahteen. Kello 14.00 aikaan Aleksanterinkadulla sijaitsevassa kauppakeskuksessa oli jäänyt kiinni näpistyksestä 43-vuotias nainen.

Nainen oli käynyt useassa liikkeessä, joista hän oli laittanut tavaroita laukkuunsa ja poistunut maksamatta niitä. Tuotteiden yhteisarvo oli noin 45 euroa.

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -
- MAINOS PÄÄTTYY -

Nainen on viimeisen vuoden aikana jäänyt kiinni omaisuusrikoksista 18 kertaa.

– MAINOS – ARTIKKELI JATKUU ALLA –
– MAINOS PÄÄTTYY –
- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA-Yhteistyössä
Intiimisheivaustuotteet netistä