torstai, 29, helmikuu, 2024

Nuorten pahoinvointi sekä lähisuhdeväkivalta näkyi Itä-Uudenmaan poliisin yövuoroissa viime viikolla

Näitä luetaan

UUSIMAA

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen poliisipartioiden tehtävistä suuri osa painottui viime viikolla taas tuttuun tapaan viikonlopulle.

Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta kerrotaan, että perjantai-illan ja sunnuntai-iltapäivän välisenä aikana poliisi hoiti yhteensä 632 erilaista poliisitehtävää.

– Näistä yksilön suojaan liittyviä tehtäviä oli 158 ja erilaisiin kotihälytystehtäviin poliisi vastasi 51 kertaa, kertoo komisario Kimmo Klemetti Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta.

– Yövuoron tehtävissä huomionarvoista oli jälleen eri tavoin pahoinvoivat 15–18-vuotiaat nuoret. Nuorten lisäksi poliisia työllisti pariskuntien väliset lähisuhdeväkivaltatehtävät, jotka venyivät usein aamun pikku tunneille, kun puolisot jatkoivat asioidensa selvittämistä, Klemetti jatkaa.

Liity Viranomaisuutisten WhatsApp -kanavalle klikkaamalla kuvaa, niin saat tiedon uusimmista uutisista heti tuoreeltaan! Liittyminen on täysin turvallista, sillä kukaan ei näe puhelinnumeroasi, ei edes ylläpito.

Näitä uutisia luetaan

- Mainos -

Tuoreimmat uutiset

Ihmisen pelastustehtävä päättyi surullisesti Kotkassa – VU:n tietojen mukaan alaikäinen poika menehtyi

Kotkasta kuuluu todella surullisia uutisia. Poliisi, pelastuslaitos sekä ensihoito saivat ilmoituksen ihmisen pelastustehtävästä valtatie 7:lle Kotkan Karhulaan myöhään keskiviikkona...
- Mainos -

YhteistyössäIntiimisheivaustuotteet netistä