tiistai, 7, helmikuu, 2023
spot_img

Perinteiset poliisitehtävät työllistänyt poliisia Kanta-Hämeessä viime päivien aikana – mm. nuorelle parille tuli riitaa aamutoimista


KANTA-HÄMEEN VIIME PÄIVIEN TAPAHTUMIA

Hämeen poliisia on työllistänyt viime päivien aikana perinteiset poliisitehtävät Kanta-Hämeessä, selviää Hämeen poliisilaitoksen tiedotteista. Keräsimme tähän artikkeliin poliisin julkituomia tehtäviä lauantaiaamun 21. tammikuuta ja keskiviikkoaamun 25. tammikuuta väliseltä ajalta.

Useita soutuveneitä varastettu Hämeenlinnassa.

Kunnan venerannalta, Kankaistenjärven uimarannan läheisyydestä, on anastettu viisi kappaletta soutuveneitä. Varkaudet ovat ilmeisesti tapahtuneet torstain 19. tammikuuta ja lauantain 21. tammikuuta välisenä aikana. Lisäksi kahta muuta soutuvenettä oli raahattu lähemmäs tietä, mahdollisesti odottamaan kuljetusta.

Poliisi ei kerro pyytävänsä havaintoja.

Huumepäisen kuljettajan kuljettamassa pakettiautossa epäiltävästi varastettua tavaraa Hämeenlinnassa.

ALE: Tempurin poistomyynti on alkanut!!! Klikkaa tästä ostoksille.

Hämeenlinna Katistentiellä, kiinnitti poliisipartion huomion epävarmasti kulkenut pakettiauto. Poliisipartio pysäytti ajoneuvon tarkastusta varten ja suoritti kuljettajalle puhalluskokeen, jonka tulokseksi tuli nollat, mutta kuljettaja vaikutti sen verran sekavalta, että poliisi suoritti hänelle myös huumausaineen pikatestin, joka antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille. Kuljettajalla ei myöskään voimassa olevaa ajo-oikeutta.Koska ajoneuvossa oli myös tavaraa kyydissä, suoritti poliisipartio tarkastuksen kuormansidonnan suhteen. Tavaratilassa ollut kuorma, neljä kappaletta ilmastoinnin äänenvaimenninta, oli sitomatta, ja samalla poliisipartio huomasi myös tilassa olleen murretun Abloy-lukon. Myös autossa ollut matkustaja yritti piilotella sivuleikkureita.

Molemmat henkilöt olivat sen verran hermostuneita asian selvittelyn tiimoilta, että poliisin oli syytä epäillä tavaroiden olleen anastettu jostain. Poliisi jatkaa asian selvittelyä.

Kuljettaja sekä alkoholin, että huumausaineen vaikutuksen alaisena Janakkalassa.

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen Janakkalassa Harvialantiellä sunnuntaina aamulla. Kuljettaja puhalsi poliisin alkometriin 0,34 mg/l tuloksen. Kyseinen tulos on promilleissa 0,77 promillea. Lisäksi poliisin suorittama huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen.

Nuorehko mies kaahasi tuplat sallittuun nopeuteen nähden Janakkalassa.

Nuorehko mies kokeili autonsa kulkuvarantoja Janakkalassa maanantaina illansuussa. Poliisipartio mittasi auton nopeudeksi 100 km/h, nopeusqrajoituksen ollessa 50 km/h. Tämän johdosta kuljettajasta tuli kävelymies. Poliisi otti hänen ajokorttinsa poliisin haltuun ja määräsi kuljettajan väliaikaiseen ajokieltoon.


Miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Poliisi ei kerro, missä päin Janakkalaa kaahaus tapahtui.

Nuorelle parille tuli riitaa aamutoimista Hämeenlinnassa.

Tiistaina aamupäivällä kello 10.00 aikaan, sai poliisipartio tehtäväksi mennä selvittelemään nuoren parin riitaa Hämeenlinnan Voutilassa sijaitsevaan asuntoon.

Tapahtumapaikalla poliisille selvisi, että alle 20-vuotiaalle pariskunnalle oli tullut suusanallista riitaa aamutoimista. Riita oli yltynyt käsirysyksi, jonka yhteydessä sekä pariskunnan mies, että nainen, olivat aiheuttaneet toisillensa lähinnä naarmuiksi luokiteltavia vammoja.

Poliisi kirjasi asiasta kummankin osalta rikosilmoitukset pahoinpitelystä.Toimitus suosittelee

Nämä kiinnostavat ihmisiä

Varsinais-Suomen takaa-ajotilanne: poliisi pyytää asianomistajia ilmoittautumaan sekä kansalaisilta videoita esitutkinnan tueksi

VARSINAIS-SUOMI Lounais-Suomen poliisilaitos tiedottaa poliisin jatkavan perjantaina Varsinais-Suomessa tapahtuneen kaahaustapauksen selvittämistä. Poliisi pyytää asianomistajia ilmoittautumaan sekä yleisöltä videomateriaalia esitutkinnan tueksi. Poliisi...


Somet haltuun

81,400FanitTykkää
1,408SeuraajatSeuraa
601SeuraajatSeuraa

Poliisi- ja partiokoira Ketku ohjaajansa kanssa Hyvinkään poliisiasemalta paikansivat kadonneen henkilön viime yönä

UUSIMAA Poliisikoira oli jälleen korvaamaton apu poliisin työssä. Itä-Uudenmaan poliisilla on ollut maanantain vastaisena yönä 6. helmikuuta kadonneen henkilön etsintätehtävä. Tehtävästä...


Rattijuopot ja pahoinpitelijät työllistivät Pohjanmaan poliisia – vakavin tapaus sattui Kauhajoella, jonka uhri on kriittisessä tilassa

POHJANMAAN POLIISILAITOKSEN ALUE Viikonloppuna Pohjanmaan poliisia työllistivät erityisesti rattijuopumukset ja pahoinpitelyt, tiedottaa Pohjanmaan poliisilaitos. Poliisi hoiti viikonlopun aikana yhteensä 578...Käytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.