torstai, 29, helmikuu, 2024

Pohjanmaan poliisi on selvittänyt varkauksia Vaasassa ja Mustasaaressa

Näitä luetaan

MUSTASAARI – VAASA

Pohjanmaan poliisilaitoksella on ollut tutkittavana Vaasan seudulla tapahtuneita omaisuusrikoksia. Pohjanmaan poliisilaitokselta kerrotaan, että marraskuussa on Vaasasta, Alskatintien liukkaan kelin harjoitusradalta anastettiin Avant työkone. Tapauksen tutkinnassa on poliisi ottanut useita epäilty kiinni.

Esitutkinnassa poliisille on ilmennyt, että yksi epäillyistä oli lainannut kuorma-auton, millä varastettu työkone on kuljetettu. Työkone löytyi Sundomista Vaasasta ja asianomistaja on saanut omaisuutensa takaisin. Epäillyt ovat poliisille entuudestaan tuttuja.

Marraskuussa on käyty varkaissa myös tietyömaalla Vähänkyröntiellä Mustasaaressa sekä Höstvedentiellä Vaasassa.

Mustasaaren tapauksessa kaivinkoneeseen oltiin murtauduttu ja sitä käytettiin luvatta. Paikalta anastettiin kolme kaivinkoneen kauhaa.

Poliisi on jutun tutkinnassa ottanut useita henkilöitä kiinni ja tehnyt kotietsintöjä. Kotietsintöjen yhteydessä poliisi löysi varastetut kauhat ja lisäksi vielä Vaasan Höstvedeltä varastetuksi ilmoitetun maantiivistäjän.

Omaisuus on palautettu asianomistajille. Nämäkin epäillyt henkilöt ovat poliisille ennestään tuttuja.

Liity Viranomaisuutisten WhatsApp -kanavalle klikkaamalla kuvaa, niin saat tiedon uusimmista uutisista heti tuoreeltaan! Liittyminen on täysin turvallista, sillä kukaan ei näe puhelinnumeroasi, ei edes ylläpito.

Näitä uutisia luetaan

- Mainos -

Tuoreimmat uutiset

Ihmisen pelastustehtävä päättyi surullisesti Kotkassa – VU:n tietojen mukaan alaikäinen poika menehtyi

Kotkasta kuuluu todella surullisia uutisia. Poliisi, pelastuslaitos sekä ensihoito saivat ilmoituksen ihmisen pelastustehtävästä valtatie 7:lle Kotkan Karhulaan myöhään keskiviikkona...
- Mainos -

YhteistyössäIntiimisheivaustuotteet netistä