sunnuntai, 1, lokakuu, 2023
spot_img

Pohjanmaan poliisia työllisti viikonloppuna mm. rattujuopumustapaukset sekä pahoinpitelyt

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -
- MAINOS PÄÄTTYY -

POHJANMAAN POLIISIN ALUE

Pahoinpitelyrikoksia tuli tutkittavaksi yhteensä 21 kappaletta. Liikenteestä poliisi tapasi laitoksen alueella kaiken kaikkiaan 23 rattijuoppoa.

Pohjanmaan poliisilla oli vilkas viikonloppu tehtävien puolesta, tiedottaa Pohjanmaan poliisilaitos. Etenkin viikonlopun yöt olivat poliisitoiminnallisesti vilkkaita ja perjantaiyö oli koko kesäajan vilkkain yö Etelä-Pohjanmaan alueella.

Erityisesti Seinäjoella järjestetty Solar Sound -festivaali työllisti erilaisten häiriötehtävien ja pahoinpitelyjen johdosta. Pahoinpitelyjä tapahtui niin huvialueella, kuin sen välittömässä läheisyydessäkin.

Pahoinpitelyrikoksia tuli tutkittavaksi yhteensä 21 kappaletta. Niistä neljä tapahtui yksityisasunnossa tai sen välittömässä läheisyydessä. Muut pahoinpitelyepäilyt tapahtuneet yleisillä paikoilla tai huvialueilla.

Liikenteestä poliisi tapasi laitoksen alueella kaiken kaikkiaan 23 rattijuoppoa, joista yhdeksässä tapauksessa kyse oli törkeästä rattijuopumuksesta. Viidessä rattijuopumustapauksessa kuljettaja oli käyttänyt myös huumausaineita. Pohjanmaan poliisilaitoksen alueeseen kuuluu Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan sekä Pohjanmaan maakunnat.

– MAINOS – ARTIKKELI JATKUU ALLA –
– MAINOS PÄÄTTYY –

Lue myös:

- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA-Yhteistyössä
Intiimisheivaustuotteet netistä