torstai, 29, helmikuu, 2024

Poliisi epäilee kolmea henkilöä törkeästä huumausainerikoksesta Vantaalla

Näitä luetaan

VANTAA – KEIMOLANMÄKI

Kolmikosta kaksi oli kansallisessa maahantulokiellossa. Poliisi esittää yhtä epäiltyä vangittavaksi Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa keskiviikkona 16. elokuuta epäiltynä useaan eri rikokseen.

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen rikostutkinnassa on tutkittavana pääkaupunkiseudulla tapahtunut epäilty törkeä huumausainerikos, tiedottaa Itä-Uudenmaan poliisilaitos. Poliisi kertoo tiedotteessaan poliisin epäilevän kolmea henkilöä törkeästä huumausainerikoksesta.

Tapahtumat saivat alkunsa, kun poliisi sai lauantaina 12. elokuuta iltapäivällä hätäkeskuksen kautta tehtävän Vantaan Keimolanmäkeen, missä alkutietojen mukaan varastoon oltiin murtauduttu. Tapahtumalla oli silminnäkijä.

– Tuntomerkkeihin sopivat kolme henkilöä tavattiin Leksankujalta kohti Keimolankaarretta ajaneesta henkilöautosta. Kuljettajana toimineella henkilöllä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta ja hän oli kansallisessa maahantulokiellossa. Hänen hallustaan löytyi myös huumausaineeksi epäiltyä ainetta, kertoo tutkinnajohtaja rikoskomisario Matti Latvala Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta.

– Myös toinen epäillyistä oli kansallisessa maahantulokiellossa ja hänen hallustaan löytyi niin ikään epäiltyä huumausainetta. Myös kolmannen autosta tavatun epäillyn hallusta löytyi huumausaineeksi luokiteltuja lääkkeitä, Latvala jatkaa.

Kaikki kolme henkilöä otettiin kiinni rikoksista epäiltynä ja heidät toimitettiin Vantaan poliisivankilaan. 

– Poliisi esittää kuljettajana toiminutta epäiltyä vangittavaksi Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa keskiviikkona 16. elokuuta. Hänen epäillään todennäköisin syin syyllistyneen törkeään huumausainerikokseen, rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, maahantulokiellon rikkomiseen sekä väärän henkilötiedon antamiseen poliisille, Latvala sanoo.

Lue myös:

  Liity Viranomaisuutisten WhatsApp -kanavalle klikkaamalla kuvaa, niin saat tiedon uusimmista uutisista heti tuoreeltaan! Liittyminen on täysin turvallista, sillä kukaan ei näe puhelinnumeroasi, ei edes ylläpito.

  Näitä uutisia luetaan

  - Mainos -

  Tuoreimmat uutiset

  Ihmisen pelastustehtävä päättyi surullisesti Kotkassa – VU:n tietojen mukaan alaikäinen poika menehtyi

  Kotkasta kuuluu todella surullisia uutisia. Poliisi, pelastuslaitos sekä ensihoito saivat ilmoituksen ihmisen pelastustehtävästä valtatie 7:lle Kotkan Karhulaan myöhään keskiviikkona...
  - Mainos -

  Yhteistyössä  Intiimisheivaustuotteet netistä