keskiviikko, 4, lokakuu, 2023
spot_img

Poliisi sai kiinni Mikkelissä ja Pieksämäellä huumepäiset ajo-oikeudettomat kuljettajat

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -
- MAINOS PÄÄTTYY -

MIKKELI – PIEKSÄMÄKI

Kumpikin puhalsi poliisin alkometriin nollatuloksen, mutta huumausainepikatestit olivat näyttäneet positiivista amfetamiinille.

Itä-Suomen poliisilaitoksen liikennepoliisisektorin poliisipartioita on työllistänyt Etelä-Savon maakunnassa lähiaikoina päihtyneet kuljettajat, tiedottaa Itä-Suomen poliisilaitos. Itä-Suomen poliisi kertoo tiedotteissaan poliisin saaneen kiinni kaksi kuljettajaa, joiden epäillään olleen päihtyneenä liikenteessä.

Ensimmäinen kuljettaja jäi kiinni Mikkelissä tiistai-iltana 12. syyskuuta noin kello 20.50 aikaan. Poliisipartio pysäytti mopoilijan Raatihuoneenkadulla.

– MAINOS – ARTIKKELI JATKUU ALLA –
– MAINOS PÄÄTTYY –

Partio suoritti kuljettajana toimineelle mieshenkilölle puhalluskokeen sekä huumepikatestin. Puhalluskokeen tulos oli nolla, mutta huumausainepikatestin tulos oli positiivinen mm. amfetamiinille. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Mopon kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Toinen kuljettaja jäi kiinni Pieksämäellä keskiviikkoyönä 13. syyskuuta kello yhden aikaan. Poliisipartio pysäytti Joroistentiellä liikkuneen henkilöauton.

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -

- MAINOS PÄÄTTYY -

Partio suoritti kuljettajana toimineelle mieshenkilölle puhalluskokeen sekä huumepikatestin. Puhalluskokeen tulos oli nolla, mutta huumausainepikatestin tulos oli positiivinen mm. amfetamiinille. Kuljettaja oli vaikuttanut päihtyneeltä, joten hänet käytettiin verikokeessa. Tälläkään kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Tätäkin kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

– MAINOS – ARTIKKELI JATKUU ALLA –
– MAINOS PÄÄTTYY –
- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA-Yhteistyössä
Intiimisheivaustuotteet netistä