tiistai, 6, kesäkuu, 2023
spot_img

Santalahdessa ja Koivistonkylässä Tampereella paloi lauantaiyönä – poliisi pyytää havaintoja


TAMPERE

Pirkanmaan pelastuslaitosta on työllistänyt lauantain vastaisena yönä 20. toukokuuta kaksi tulipaloa Tampereella. Kummastakin tulipalosta tiedottaa Sisä-Suomen poliisilaitos ja toisesta Pirkanmaan pelastuslaitos. Poliisi tutkii kummankin palon syttymissyytä ja pyytää havaintoja.

Asumaton Breitensteinin huvila paloi Santalahdessa.

Pirkanmaan pelastuslaitos hälytettiin rakennuspalotehtävälle Pahvitehtaanraitille Tampereen Santalahteen lauantain vastaisena yönä.

Pelastuslaitos kertoo, että käytöstä poistettu rakennus oli syttynyt palamaan. Poliisin mukaan rakennus oli asumaton Breitensteinin huvila. Palo uhkasi levitä toisiin rakennuksiin, mutta se saatiin onneksi estettyä. Läheisestä kerrostalosta evakuoitiin asukkaita savun vuoksi. Savua levisi laajalle alueelle Santalahdesta idän suuntaan, ainakin Ranta-Tampellan ja Lapinniemen alueille.

Lauantaina iltapäivällä kello 14.57 aikaan, pelastuslaitos tiedottaa, että evakuoinnille ei ole enää tarvetta ja asukkaat ovat päässeet palaamaan koteihinsa.

Tulipalosta tehtiin ilmoitus hätäkeskukseen kello 00.31. Palon syttymissyystä ei ole tietoa.

Autiotalossa paloi Koivistonkylässä.

Pirkanmaan pelastuslaitos hälytettiin myös toiselle rakennuspalotehtävälle lauantain vastaisena yönä. Tulipalo tapahtui aamuyöllä Koivistontiellä Koivistonkylässä. Tulipalosta tiedottaa Sisä-Suomen poliisilaitos. Poliisin mukaan autiotalossa paloi.

Hätäkeskukseen tulleen ilmoituksen mukaan alueella asuneet henkilöt olivat havahtuneet kovaäänisiin pamauksiin ja havainneet tulipalon. Henkilöiden ripeän toiminnan ansiosta palo saatiin sammutettua alkuunsa, eikä rakennukselle aiheutunut isompia vahinkoja.

Poliisin tapahtumapaikalla suorittaman tutkinnan perusteella paloa on syytä epäillä tahallaan sytytetyksi. Asiaa tutkitaan Sisä-Suomen poliisissa epäiltynä tuhotyönä.  

Tulipalosta tehtiin ilmoitus hätäkeskukseen kello 03.37.

Poliisi pyytää paloihin havaintoja.

Poliisi pyytää tulipalojen tapahtumapaikkoilta tai niiden läheisyydessä havaintoja tehneitä henkilöitä ottamaan yhteyttä.

Mahdolliset silminnäkijähavainnot ja vihjeet pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.sisa-suomi@poliisi.fi tai jättämällä viesti vihjepuhelimen numeroon 0800 90022. 

Ota Facebook-tilimme haltuun tästä ja Twittertili tästä niin pysyt kärryillä, mitä Suomessa tapahtuu. Pirkanmaan alueryhmäämme (Facebook) voit liittyä tästä.Toimitus suosittelee


Nämä kiinnostavat ihmisiä

Poliisi pyytää edelleen havaintoja törkeään ryöstöön liittyen Turussa

TURKU Epäillyt ovat noin 16–20-vuotiaita, ihonväriltään vaaleita nuoriamiehiä. Epäiltyjen tavoittamiseksi ja rikosten selvittämiseksi ryöstöyrityksen kohteeksi joutunutta miestä pyydetään edelleen ottamaan...

Somet haltuun

91,700FanitTykkää
1,440SeuraajatSeuraa
835SeuraajatSeuraa

Mikkelissä varastettiin kaksi moottoripyörää, toinen löytyi – poliisi pyytää havaintoja

MIKKELI Kateissa on vielä sinisen harmaa Kawasaki ZX12R -moottoripyörä, jonka rekisteritunnus on BI-964. Itä-Suomen poliisilaitoksen rikostutkinnassa on tutkittavana epäilty omaisuusrikoskokonaisuus,...

Noin 20-vuotiasta nuorta epäillään yli 400:sta törkeästä maksuvälinepetoksesta

KESKUSRIKOSPOLIISI Keskusrikospoliisi ja Lounais-Suomen poliisilaitos ovat saaneet valmiiksi verkkopankkipetoksiin liittyvän esitutkinnan, tiedottaa Keskusrikospoliisi. Rikoksista epäillään noin 20-vuotiasta miestä, joka on...


Käytämme kuvina joko viranomaisten julkaisemia kuvia tai itse otettuja.