Vantaalla kadonnut 14-vuotias tyttö on löytynyt

Julkaistu


VANTAA

Poliisi etsi pääkaupunkiseudulla kadonnutta nuorta tyttöä. Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta kerrottiin maanantai-iltana 5. tammikuuta kello 20.01 aikaan, että että Länsi-Vantaalla on kadonnut 14-vuotias tyttö.

Itä-Uudenmaan poliisin katoamistiedote ei ehtinyt olla julki kuin hieman yli puoli tuntia, kun kello 20.35 aikaan Itä-Uudenmaan poliisilaitos tiedotti tytön löytyneen.

Itä-Uudenmaan poliisi ei avaa katoamistapausta tarkemmin, mutta kiittää kansalaisia havainnoista.Muita pääkaupunkiseudun uutisia.

Kaksi miestä ryösti miehen Espoon Keskuksen juna-asemalla joulukuun alussa – poliisi pyytää havaintoja.

Länsi-Uudenmaan poliisi pyytää havaintoja epäillystä ryöstöstä, joka tapahtui Espoon keskuksessa joulukuun alussa.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselta kerrotaan, että sen suorittaman esitutkinnan perusteella kaksi miestä oli 2. joulukuuta aamuviiden jälkeen lähestynyt Espoon Keskuksen asemalla junaa odottanutta täysi-ikäistä miestä. He uhkasivat miestä väkivallalla, jos eivät saisi häneltä käteistä rahaa. Lopulta miehet veivät uhrilta hieman alle 100 euroa. Väkivaltaa he eivät käyttäneet.

Vantaalla kadonnut 14-vuotias tyttö on löytynyt
Kuva epäillyistä. POLIISI

Rikoksesta epäillyt henkilöt ovat noin 20–30-vuotiaita, vaaleaihoisia ja suomenkielisiä miehiä. Toiselta heistä oli musta takki. Toisella taas oli harmaa takki ja musta pipo. Harmaatakkinen mies oli hoikka ja kapeakasvoinen. 

Vantaalla kadonnut 14-vuotias tyttö on löytynyt
Epäillyt. POLIISI

Poliisi pyytää, että mahdolliset havainnot tapahtuneesta välitetään sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi tai puhelinnumeroon 0295 413 031 (vastaaja).Linkki uutiseen.

Poliisioperaatio Vantaan Koivukylässä sunnuntai-iltana – kahta henkilöä puukotettiin.

Itä-Uudenmaan poliisilla oli sunnuntai-iltana 4. helmikuuta Vantaan Koivukylässä poliisioperaatio. Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta kerrotaan, että poliisi tutkii välikohtauksen tapahtumia tapon yrityksenä ja törkeänä pahoinpitelynä.

Poliisi sai sunnuntaina iltakuuden aikoihin ilmoituksen kahteen henkilöön kohdistuneesta väkivallanteosta. Alustavien tietojen mukaan kahta henkilöä on puukotettu. Kumpikin uhreista on toimitettu sairaalahoitoon.

Tällä hetkellä poliisi selvittää tapahtumien kulkua ja jatkaa tapauksen tutkintaa.Helsingin Kampissa poliisioperaatio – kaikki sai alkunsa Snapchat-kuvasta.

Helsingin poliisilla oli Helsingin Kampissa usean poliisipartion poliisioperaatio sunnuntai-iltana. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Helsingin poliisilaitokselta kerrotaan medialle, että Snapchattiin oli lähetetty kuva, jossa henkilö piti asetta ohimollaan. Ase osoittautui lopulta kuula-aseeksi.

Poliisi lähti suorittamaan operaatiota raskaasti varustautuneena.

Eräs silminnäkijä kertoo IS:lle, että paikalla oli useita tavallisia poliisiautoja, sekä myös panssaroiduilta vaikuttavia poliisin autoja. Partioita oli yhteensä yhdeksän.

Tapahtuneesta on kirjattu rikosilmoitus.

Syyttäjä arvioi, onko poliisin aseenkäytöstä Espoossa syytä aloittaa esitutkinta.

Poliisilla oli perjantai-iltana 2. helmikuuta poliisioperaatio Espoossa. Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselta kerrotaan poliisin saaneen iltakahdeksan aikoihin Hätäkeskuksen kautta tehtävän Espoon Tapiolaan.

Poliisi tapasi tehtävällä aseistautuneen henkilön, joka ei totellut poliisin käskyjä ja luopunut aseesta. Poliisi ampui kiinnioton yhteydessä laukauksen, joka osui kohdehenkilöä. Henkilö sai tapahtumapaikalla poliisilta välitöntä ensiapua ja hänet kuljetettiin jatkohoitoon.

Maanantaina 5. helmikuuta syyttäjä tiedottaa aloittaneensa tutkinnan poliisin aseenkäytöstä.

Kohdehenkilön menettelyä selvitetään esitutkinnassa, josta vastaa Helsingin poliisilaitos. Syyttäjä puolestaan tekee poliisin aseenkäytöstä virkatehtävässä esitutkintalain mukaisen esiselvityksen.

Koska esiselvityksen kohteena on poliisi, tutkinnanjohtajana toimii syyttäjä. Esiselvityksessä syyttäjä arvioi, onko poliisin toiminnasta syytä aloittaa esitutkinta.

Lue myös:

Nuori rekkamies kaahasi itseltänsä duunin Kehä III:lla – yritti paeta poliisia, kiinni jäi

Virolaismies testasi kännipäissään Teslaansa 120 km/h nopeudella Kehä III:lla

Kaksi nuorta bemaristia kaahasi Kehä III:lla – toinen kokaiinin vaikutuksen alaisena

Keski-ikäinen ja 17-vuotias kisasivat korttinsa hyllylle Länsiväylällä – tallentuivat poliisipartion kameraan

Melu provosoi miestä Espoossa – tuli oven taakse haulikon kanssa

Poliisi tutkii vakavaa väkivallantekoa Vantaalla – epäiltynä nuorisojoukko

Taksikuskia puukotettiin ryöstön yhteydessä Vantaalla – rikoksesta epäiltynä 16- ja 19-vuotiaat nuoret

Maahantulokieltoa rikkonut kaksikko työllisti poliisia Vantaalla

Kuski räpläsi puhelinta ajaen punaisia päin (video) – poliisi hyllytti kortin

Uimaan mennyt henkilö löysi avannosta vainajan Järvenpäässä


Lähetä juttuvinkki Viranomaisuutisille. Lue tästä lisää.

SOMET

FACEBOOK
INSTAGRAM
TIKTOK
TWITTER (X)
THREADS
Liity lisäksi WhatsApp-kanavallemme, ja saat kaikki tuoreimmat uutiset näppärästi WhatsApp-sovellukseesi.


Viimeisimmät alueen artikkelit

Ravintola Rozessa ammuttiin useita laukauksia Järvenpäässä – kahta osui

JÄRVENPÄÄ Itä-Uudenmaan poliisilla on käynnissä tehtävä Järvenpäässä. Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta kerrotaan poliisin saaneen lauantaina 20. huhtikuuta...

Raideliikenteessä oli viivästymisiä Lahden ja Keravan välillä – Mäntsälässä sattui henkilövahinko

MÄNTSÄLÄ Mäntsälässä sattui lauantaina 20. huhtikuuta alkuiltapäivästä vakava onnettomuus. Poliisi, pelastuslaitos sekä ensihoito saivat ilmoituksen...

Keravalla on sattunut henkilövahinko raideliikenteessä – pelastustyöt käynnissä

KERAVA Keski-Uudellamaalla Keravalla on sattunut vakava onnettomuus. Poliisi, pelastuslaitos sekä ensihoito hälytettiin raideliikenneonnettomuustehtävälle kello 22.05...


Tuoreimmat artikkelit

Henkilöauto ajautui päin puuta Mikkelissä – kyydissä neljä henkilöä

MIKKELI Mikkelissä sattui raju onnettomuus lauantaina 20. huhtikuuta illalla. Etelä-Savon pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Jari Iskanius...

Ravintola Rozessa ammuttiin useita laukauksia Järvenpäässä – kahta osui

JÄRVENPÄÄ Itä-Uudenmaan poliisilla on käynnissä tehtävä Järvenpäässä. Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta kerrotaan poliisin saaneen lauantaina 20. huhtikuuta...

Heinävedellä raju ulosajo – henkilöauto suistui katolleen ojaan

HEINÄVESI Heinävedellä sattui raju ulosajo lauantaina 20. huhtikuuta iltapäivällä. Pelastuslaitos sekä ensihoito saivat ilmoituksen tieliikenneonnettomuudesta...

Rasvapalo Lempäälässä – leirikeskuksen terassilla syttyi rasva palamaan rasvakattilassa

LEMPÄÄLÄ Lempäälässä sammutettiin rasvapaloa lauantaina 20. huhtikuuta. Pirkanmaan pelastuslaitos hälytettiin epäillylle rakennuspalotehtävälle Savontielle kello 14.54...


YhteistyössäIntiimisheivaustuotteet netistä