torstai, 29, helmikuu, 2024

Yksi henkilö kuoli Ulvilassa tapahtuneessa nokkakolarissa – kaksi sairaalaan

Näitä luetaan

ULVILA – KAASMARKKU

Porin suunnasta kohti Tamperetta ajanut pakettiauto oli ajautunut omalta kaistaltaan vastaantulevien kaistalle ja törmännyt Tampereen suunnasta tullutta henkilöautoa päin.

Poliisi, pelastuslaitos sekä ensihoitohenkilöstöä hälytettiin liikenneonnettomuustehtävälle Satakunnan maakuntaan Ulvilaan keskiviikkona 30. elokuuta päivällä kello 10.59. Tapauksesta tiedotti Lounais-Suomen poliisilaitos sekä Satakunnan pelastuslaitos ensimmäisen kerran, kun onnettomuuden raivaustyöt olivat vielä kesken.

Tuolloin viranomaiset kertoivat, että Valtatie 11:llä sattui vakava liikenneonnettomuus. Kyseessä oli kahden ajoneuvln nokkakolari, jossa oli osallisena yhteensä kolme henkilöä.

Onnettomuus tapahtui Kaasmarkun kohdalla noin 500 metriä Saarikoskentien risteyksestä Porin suuntaan.

Tie oli suljettu liikenteeltä hieman yli kahden tunnin ajan. Poliisi ohjasi liikenteen kiertotien kautta. Kiertotie kulki Ruukintien ja Leineperintien kautta.

Lounais-Suomen poliisilaitos julkaisi tapahtuneesta myöhemmin jatkotiedotteen, jossa se kertoo, että kyseessä oli pakettiauton ja henkilöauton välinen nokkakolari.

Poliisin saaman alustavan tiedon mukaan Porin suunnasta kohti Tamperetta ajanut pakettiauto oli ajautunut omalta kaistaltaan vastaantulevien kaistalle ja törmännyt Tampereen suunnasta tullutta henkilöautoa päin.

Onnettomuudessa osallisena olleista yksi henkilö, pakettiauton kuljettaja menehtyi. Kaksi muuta osallista toimitettiin tapahtumapaikalta sairaalaan, mutta heillä ei ole hengenvaaraa.

Poliisi tutkii asiaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja vammantuottamuksena. Rikosnimikkeet saattavat muuttua esitutkinnan edetessä. Lisäksi asiaa tutkitaan kuolemansyyn selvittämisenä.

Lue myös:

  Liity Viranomaisuutisten WhatsApp -kanavalle klikkaamalla kuvaa, niin saat tiedon uusimmista uutisista heti tuoreeltaan! Liittyminen on täysin turvallista, sillä kukaan ei näe puhelinnumeroasi, ei edes ylläpito.

  Näitä uutisia luetaan

  - Mainos -

  Tuoreimmat uutiset

  Ihmisen pelastustehtävä päättyi surullisesti Kotkassa – VU:n tietojen mukaan alaikäinen poika menehtyi

  Kotkasta kuuluu todella surullisia uutisia. Poliisi, pelastuslaitos sekä ensihoito saivat ilmoituksen ihmisen pelastustehtävästä valtatie 7:lle Kotkan Karhulaan myöhään keskiviikkona...
  - Mainos -

  Yhteistyössä  Intiimisheivaustuotteet netistä