Jalasjärvellä rajun kuuloinen ulosajo – auto katon kautta ympäri

Julkaistu

KURIKKA

Nykyisin Kurikkaan kuuluvalla Jalasjärvellä sattui vakavan kuuloinen ulosajo maanantaina 5. helmikuuta iltapäivällä. Poliisi, pelastuslaitos sekä ensihoito saivat ilmoituksen ajoneuvon ulosajosta kello 16.35.

Etelä-Pohjanmaan pelastuslaitokselta kerrotaan, että henkilöauto suistui tieltä Tampereentiellä. Tarkempi ulosajopaikka oli Hulkon ja Mantilan välisellä tieosuudella.

– Henkilöauto ajautui ulos tieltä ja pyöri katon kautta ympäri, kertoo päivystävä palomestari.

Päivystävä palomestari kertoo lisäksi, että autossa oli kolme henkilöä joista yksi loukkaantui, mutta onneksi vain lievästi.

Ulosajoon johtaneet syyt eivät ole tiedossa.

Muita maakunnan uutisia.

Maassa maannutta poikaa pahoinpideltiin Seinäjoella.

Jalasjärveläinen Mirka Rintala törmäsi huolestuttavaan tapaukseen torstai-iltana Seinäjoen Kivistössä. Rintala oli menossa ystävineen Kivistön S-markettiin, kun hänen eteensä sattui välikohtaus, jonka osapuolina oli lapsia.

– Saavuimme kahden kaverini kanssa Kivistön S-marketin parkkipaikalle iltakahdeksan jälkeen, ja parkkiruutuun ajaessamme huomasimme kaksi poikaa, jotka potkivat maassa selällään makaavaa kolmatta poikaa rajusti, Rintala avaa tapahtumia.

Rintala arvioi, että sekä potkijat, että maassa maannut uhri olivat yläasteikäisiä.

Rintalan mukaan toinen pojista piti yhdessä vaiheessa maassa maanneesta pojasta kiinni, kun toinen potki tätä. Lisäksi he tamppasivat jaloillaan pojan jalkojen päällä.

– Nousin autosta ja kävelin maassa ollutta poikaa kohti, samalla pahoinpitelijät pakenivat kulman taakse piiloon, Rintala kertoo.

Hän kysyi pojalta, että onko hän kunnossa, sattuuko ja mitä tilanteessa tapahtui. Rintala myös kysyi pojalta, että ovatko pojat kiusaajia ja kiusanneet häntä, johon poika vastasi;

– He ovat kavereitani, mutta saavat hyvää mieltä, kun tekevät minulle näin. He ovat tänäänkin tehneet koko päivän samaa ja jalkani ovat mustelmilla.

Rintala oli menossa kauppaan sisälle ilmoittamaan asiasta kaupan henkilökunnalle, mutta kauppa oli lakon vuoksi suljettu. Tässä välissä pahoinpidelty poika otti pyörän alleen ja liukeni paikalta.

Ystävykset soittivat asiasta Hätäkeskukseen ja noin kello 20.45 aikaan poliisipartio tuli paikalle. Kun poliisi pyysi poikia juttelemaan tapahtuneesta heidän kanssaan, lähtivät pojat karkuun.

Rintalan tietojen mukaan osallisten nimet ovat poliisin tiedossa. Viranomaisuutiset ei ole tavoittanut Pohjanmaan poliisia kommentoimaan tapausta.

Henkilö menehtyi Kuortaneella – Pohjanmaan poliisi ei tutki asiassa henkirikosta.

Viranomaisuutiset sai puolentoista viikon aikana uutisvihjeitä mahdollisesta väkivallanteosta, jonka seurauksena uhri olisi menehtynyt myöhemmin saamiinsa vammoihin. Tapaus sattui Kuortaneella viikonlopun 19.–21. tammikuuta aikana.

Viranomaisuutisten tietojen mukaan kyseessä olisi ollut perheväkivaltatapaus, jossa uhrina on nainen ja epäiltynä mies.

Viranomaisuutiset tavoitti rikoskomisario Juha Napparin Pohjanmaan poliisilaitokselta kommentoimaan tapausta. Nappari ei vahvista, mutta ei myöskään kiellä Viranomaisuutisten tietoa siitä, että henkilö olisi kyseisenä viikonloppuna menehtynyt. Hän ei kuitenkaan kommentoi yksittäistä tapausta millään tapaa, mutta kertoo sen verran yleisesti, että Pohjanmaan poliisilla ei ole tutkittavana Kuortaneella sattunutta epäiltyä henkirikosta.

Kerrostaloasunto tuhoutui tulipalossa Ilmajoella lauantai-iltana.

Ilmajoella sammutettiin kerrostalopaloa lauantai-iltana 27. tammikuuta. Etelä-Pohjanmaan pelastuslaitokselta kerrotaan, että Pappilantiellä sijaitsevassa kerrostaloasunnossa syttyi tulipalo.

– Kerrostaloasunnossa syttyi tulipalo. Yksi ihminen pelastautui asunnosta, kertoo päivystävä palomestari.

Kerrostaloasunto tuhoutui tulipalossa. Rakennuksen kahdeksan asuntoa kärsi savuvahingoista.

Hätäilmoitus keskisuuresta rakennuspalosta tehtiin kello 19.49.

SOMET

FACEBOOK
INSTAGRAM
TIKTOK
TWITTER (X)
THREADS
Liity lisäksi WhatsApp-kanavallemme, ja saat kaikki tuoreimmat uutiset näppärästi WhatsApp-sovellukseesi.

Viimeisimmät alueen artikkelit

Kolmen pojan touhut junaradan välittömässä läheisyydessä hidastivat raideliikennettä Seinäjoella

SEINÄJOKI Veturinkuljettajat olivat nähneet poikien touhut ja he olivat ilmoittaneet asiasta eteenpäin. Seinäjoen poliisi hälytettiin Viranomaisuutisten...

Tiskikone syttyi palamaan kerrostaloasunnossa Seinäjoella

SEINÄJOKI Pelastuslaitos sammutti palon ja tuuletti asunnon. Etelä-Pohjanmaan pelastuslaitos hälytettiin keskiviikkona 10. huhtikuuta illalla kello 22.21...

Kuljettaja törmäsi autolla valaisinpylvääseen Kauhavalla

KAUHAVA Tilanteesta ei aiheutunut henkilövahinkoja. Kortesjärventiellä Kauhavalla sattui sunnuntaina 7. huhtikuuta aamupäivällä puoli kymmenen jälkeen yhden...

Öljypoltin paloi epätäydellisesti Lappajärvellä – talo täyttyi tummasta savusta

LAPPAJÄRVI Tilanteesta ei aiheutunut henkilövahinkoja. Pelastuslaitos hälytettiin Lappajärvelle epäillyn rakennuspalon vuoksi lauantaina 6. huhtikuuta iltapäivällä kello...

YhteistyössäIntiimisheivaustuotteet netistä

Tuoreimmat artikkelit

Turun Pernon vanhan päiväkodin poltosta epäillään kolmea alaikäistä nuorta

TURKU Poliisille on kuulusteluissa on selvinnyt, että tapahtumapaikalla nuoret leikkivät tulella. Turussa Pernon kaupunginosassa...

Kaksi Metsähallituksen rakennusta tuhoutui tulipalossa Utsjoella vuonna 2017 – KRP aktivoi tutkinnan uudelleen

UTSJOKI Ennen tulipalojen sytyttämistä epäilty oli toimittanut kirjeen paikallislehden toimitukseen. Kirjeessä tekijä avasi toimintansa motiiveja. Keskusrikospoliisi...

Vanha rakennus palaa Keminmaassa – tulee tuhoutumaan

KEMINMAA Sammutustöissä on yksiköitä Keminmaasta, Kemistä ja Torniosta. Keminmaassa Lautiosaaren alueella sammutetaan rakennuspaloa. Lapin pelastuslaitos sai...