Vantaalla kadonnut 73-vuotias mies löytyi hyvässä kunnossa Helsingin Kontulasta

Julkaistu

VANTAA

Poliisi on etsinyt maanantaina 5. helmikuuta Vantaalla kadonnutta miestä. Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta kerrottiin iltapäivällä kello 16.39 aikaan, että poliisi sai katoamisilmoituksen, jossa kerrottii 73-vuotiaan miehen kadonneen Vantaan Maalinauhantieltä.

Miehestä oltiin tehty viimeisin havainto iltapäivällä.

Ennen vuorokauden vaihdetta kello 23.53, Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta kerrotaan huojentavia uutisia, sillä mies on löydetty. Mies löytyi Helsingin Kontulasta hyvässä kunnossa ja on nyt kotona.

Mies ehti olla kadoksissa useita tunteja.

Poliisi kiittää löytymistiedotteessa kansalaisia saamistaan havainnoista.

Muita Vantaan uutisia:

Vantaalla kadonnut 14-vuotias tyttö löytyi.

Poliisi etsi pääkaupunkiseudulla kadonnutta nuorta tyttöä. Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta kerrottiin maanantai-iltana 5. tammikuuta kello 20.01 aikaan, että että Länsi-Vantaalla on kadonnut 14-vuotias tyttö.

Itä-Uudenmaan poliisin katoamistiedote ei ehtinyt olla julki kuin hieman yli puoli tuntia, kun kello 20.35 aikaan Itä-Uudenmaan poliisilaitos tiedotti tytön löytyneen.

Itä-Uudenmaan poliisi ei avaa katoamistapausta tarkemmin, mutta kiittää kansalaisia havainnoista.

Poliisioperaatio Vantaan Koivukylässä sunnuntai-iltana – kahta henkilöä puukotettiin.

Itä-Uudenmaan poliisilla oli sunnuntai-iltana 4. helmikuuta Vantaan Koivukylässä poliisioperaatio. Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta kerrotaan, että poliisi tutkii välikohtauksen tapahtumia tapon yrityksenä ja törkeänä pahoinpitelynä.

Poliisi sai sunnuntaina iltakuuden aikoihin ilmoituksen kahteen henkilöön kohdistuneesta väkivallanteosta. Alustavien tietojen mukaan kahta henkilöä on puukotettu. Kumpikin uhreista on toimitettu sairaalahoitoon.

Taksikuskia puukotettiin ryöstön yhteydessä Vantaalla – rikoksesta epäiltynä 16- ja 19-vuotiaat nuoret.

Vantaan Koivukylässä tapahtui tiistaina 23. tammikuuta iltayhdeksältä vakava väkivallanteko. Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta kerrotaan, että taksinkuljettajaa puukotettiin ryöstön yhteydessä.

– Rikoksesta epäillyt 16- ja 19-vuotiaat miehet pakenivat teon jälkeen paikalta, mutta heidät tavoitettiin seuraavien päivien aikana. Epäillyt saivat saaliikseen vähäisen summan käteistä rahaa ja muuta vähäarvoista omaisuutta, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Matti Kolula Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta.

Taksinkuljettaja sai väkivallanteon seurauksena vakavia vammoja, mutta hän on toipumassa niistä, eikä hänellä ole hengenvaaraa.

Kolulan mukaan tapauksen esitutkinta on edennyt hyvin. Poliisi pyytää kuitenkin tapauksen mahdollisia silminnäkijöitä ilmoittamaan havainnoistaan ja mahdollisesta kuvamateriaalista osoitteeseen vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi.

Poliisi tutkii vakavaa väkivallantekoa Vantaalla – epäiltynä nuorisojoukko.

Itä-Uudenmaan poliisi tutkii Vantaan Rekolassa viikonloppuna lauantaina 27. tammikuuta tapahtunutta epäiltyä vakavaa väkivallantekoa.

Tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Matti Kolula Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta kertoo, että 17–18-vuotiaista henkilöistä koostunut nuorisojoukko oli käynyt käsiksi alueella sijaitsevan ravintolan henkilökuntaan, jolloin ravintolassa asiakkaana ollut 45-vuotias mies oli puuttunut tilanteeseen sanallisesti.

Tämän jälkeen nuorisojoukko oli hyökännyt tapaukseen puuttuneen miehen kimppuun ja lyönyt sekä potkinut maassa makaavaa. Mies kuljetettiin sairaalaan, josta hän on päässyt jo pois. 

– Tekoon epäiltyjen henkilöiden hallusta löytyi erilaisia terä- ja lyömäaseita, joita poliisin tietojen mukaan ei kuitenkaan käytetty kyseisessä pahoinpitelyssä. Kaikki rikoksesta epäillyt on tavoitettu ja tapauksen esitutkinta on loppusuoralla, Kolula jatkaa.

Kaksi nuorta bemaristia kaahasi Kehä III:lla – toinen kokaiinin vaikutuksen alaisena.

Itä-Uudenmaan poliisi suoritti liikennevalvontaa Vantaalla myöhään lauantai-iltana.

Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta kerrotaan, että poliisi mittasi kahdelle BMW:lle Kehä III:lla Pakkalan kohdalla nopeuksiksi 130 kilometriä tunnissa.

Kummankin Bemarin kuljettajaksi paljastui nuori mies, joista toinen antoi poliisin suorittamaan huumausainepikatestiin positiivisen tuloksen kokaiinille.

Kummankin kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, toisen lisäksi rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen. Heidät määrättiin poliisin toimesta väliaikaiseen ajokieltoon.

Nuori rekkamies kaahasi itseltänsä duunin Kehä III:lla – yritti paeta poliisia, kiinni jäi.

Itä-Uudenmaan poliisi suoritti liikennevalvontaa Vantaalla myöhään lauantai-iltana 27. tammikuuta.

Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta kerrotaan, että poliisi mittasi Kehä III:lla Pakkalan kohdalla nuoren rekkamiehen ajamalle henkilöautolle 193 kilometrin tuntinopeuden. Hän yritti ajaa poliisia karkuun, mutta poliisi vei tässä tapauksessa pidemmän korren.

Kuljettajalla oli kyydissään neljä kaveriaan.

Nuoren miehen epäillään syyllistyneen ainakin törkeään liikenneturvallisuuden. Usein pakenemistilanteissa rikosnimikkeenä on lisäksi niskoittelu poliisia vastaan. Hänet määrättiin poliisipartion toimesta väliaikaiseen ajokieltoon.

Virolaismies testasi kännipäissään Teslaansa 120 km/h nopeudella Kehä III:lla.

Itä-Uudenmaan poliisi suoritti liikennevalvontaa Vantaalla myöhään lauantai-iltana 27. tammikuuta.

Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta kerrotaan, että poliisi mittasi Kehä III:lla Pakkalan kohdalla keski-ikäisen virolaismiehen kuljettamalle henkilöautolle nopeudeksi 120 kilometriä tunnissa.

Poliisin mukaan mies oli ollut testaamassa Teslaansa. Ilmeisesti Teslan testaaminen on sen verran jännittävä toimenpide, että sitä ei selvinpäin uskalla toteuttaa, sillä mies puhalsi poliisin seulonta-alkometriin rattijuopumuslukeman. Poliisi ei avaa puhalluskokeen tulosta tarkemmin.

Virolaismiestä epäillään vakavaa piittaamattomuutta osoittavasta liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä rattijuopumuksesta. Hänet määrättiin poliisipartion toimesta väliaikaiseen ajokieltoon.

Lähetä juttuvinkki Viranomaisuutisille. Lue tästä lisää.

SOMET

FACEBOOK
INSTAGRAM
TIKTOK
TWITTER (X)
THREADS
Liity lisäksi WhatsApp-kanavallemme, ja saat kaikki tuoreimmat uutiset näppärästi WhatsApp-sovellukseesi.

Viimeisimmät alueen artikkelit

Varis nokki loukkaantunutta siiliä Helsingin Myllypurossa – seniorit huiskuttivat poliisin apuun

HELSINKI Helsingin poliisilla oli Helsingin Myllypurossa eläinaiheinen tehtävä keskiviikkona 17. huhtikuuta. Asiasta kertoo Helsingin poliisilaitoksen...

Piikkimatto ei pidätellyt pakenijoita Espoossa, mutta liikennemerkki pidätteli – sitten alkoi pakeneminen jalkaisin

ESPOO Poliisilla oli sunnuntain vastaisena yönä 14. huhtikuuta monivaiheinen takaa-ajotilanne Espoossa. Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselta kerrotaan, että...

Nelihenkisestä seurueesta kolme varasti taksin väkivaltaa käyttäen Nurmijärvellä – yksi seurueen jäsenistä ajettiin tämän jälkeen kuoliaaksi

NURMIJÄRVI Itä-Uudenmaan poliisi tutkii kuun vaihteessa Nurmijärvellä tapahtunutta vakavaa välikohtausta, jossa taksinkuljettajalta anastettiin väkivaltaa käyttäen...

Tuoreimmat artikkelit

Ihminen menehtyi kiskobussin alle Joensuussa

JOENSUU Joensuussa sattui vakava onnettomuus keskiviikkona 17. huhtikuuta illansuussa. Poliisi, pelastuslaitos sekä ensihoito hälytettiin raideliikenneonnettomuustehtävälle...

Poliisi tutkii Kokkolassa viime viikonloppuna tapahtunutta epäiltyä henkirikosta

KOKKOLA Pohjanmaan poliisi tutkii Kokkolassa tapahtunutta vakavaa väkivallantekoa. Pohjanmaan poliisi vaati keskiviikkona 17. huhtikuuta Pohjanmaan...

Tulipalo tuhosi päiväkodin Salossa

SALO Salossa Tupurin alueella, Tammenrinteellä sammutettiin rakennuspaloa kahteen otteeseen keskiviikon 17. huhtikuuta aikana. Tupuri-Anjalan päiväkodissa...

Kotkassa valvotaan sekä liikennettä, että pysäköintiä tehostetusti ensi viikon keskiviikkona

KOTKA Kaakkois-Suomen poliisilaitos tiedottaa poliisin ja Kotkan kaupungin järjestävän yhteisen valvontatempauksen osana poliisin liikenneturvallisuuden teemaviikkoa. Kaakkois-Suomen...

YhteistyössäIntiimisheivaustuotteet netistä