keskiviikko, 4, lokakuu, 2023
spot_img

Kotkassa jäi kiinni viikonloppuna viisi rattijuoppoa – lisäksi poliisia työllisti takaa-ajotilanne

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -
- MAINOS PÄÄTTYY -

KOTKA

Rattijuopoista kaksi oli alkoholin vaikutuksen alaisena ja kolme huumausaineen vaikutuksen alaisena. Poliisia paenneella oli allaan varastettu henkilöauto.

Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen liikennepoliisisektorin poliisipartioita on työllistänyt eteläisessä Kymenlaaksossa viikonlopun 8.-10. syyskuuta aikana mm. useat rattijuopot, tiedottaa Kaakkois-Suomen poliisilaitos. Kaakkois-Suomen poliisi kertoo tiedotteessaan poliisin saaneen kiinni Kotkassa viisi epäiltyä rattijuoppoa. Lisäksi poliisia työllisti takaa-ajotilanne, jossa pakenijalla oli allaan varastettu henkilöauto.

– MAINOS – ARTIKKELI JATKUU ALLA –
– MAINOS PÄÄTTYY –

Tammikadulla poliisin liikennevalvonnassa perjantai-iltana pysäytettyä mieskuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Samoin perjantai-iltana Hovinsaarella liikennevalvonnan yhteydessä pysäytettyä naiskuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Kotkantiellä poliisi tapasi ajosta mieskuljettajan, jonka huumepikatesti osoitti positiivista, joten häntä epäillään myös rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Yhdeltä yöllä lauantaina Hovinsaarella mopon ja polkupyörän välisen yhteentörmäyksen epäillään johtuneen mopoilijan vahvasta humalatilasta. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. 

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -

- MAINOS PÄÄTTYY -
– MAINOS – ARTIKKELI JATKUU ALLA –
– MAINOS PÄÄTTYY –

Lauantai-iltana poliisin pysäytettyä henkilöauton kuljettajan Otsolassa Valtatie 7:llä, kävi ilmi puhallutuksessa, että kuljettajaa on syytä epäillä törkeästä rattijuopumuksesta.

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Kotkan keskusta-alueella poliisia karkuun ajaneen henkilöauton kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, moottorikulkuneuvon käyttövarkauteen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta. Poliisi jatkaa asian tutkintaa.

– MAINOS – ARTIKKELI JATKUU ALLA –
– MAINOS PÄÄTTYY –
- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA-Yhteistyössä
Intiimisheivaustuotteet netistä