torstai, 29, helmikuu, 2024

Poliisi pyytää havaintoja Porin Runosniemessä marraskuussa tapahtuneeseen liikenneonnettomuuteen

Näitä luetaan

PORI

Lounais-Suomen poliisi tutkii Satakunnassa tapahtunutta liikenneonnettomuutta ja pyytää havaintoja. Onnettomuus tapahtui torstaina 23. marraskuuta iltapäiväviiden aikoihin Porin Ruosniemen suunnilla. Osallisena oli pyöräilijä ja autoilija.

Poliisin saamien tietojen mukaan pyöräilijä oli tulossa suojatielle Kestintien ja Alikyläntien välissä kulkevalta pyörätieltä, kun Koillisväylän suunnasta tullut autoilija törmäsi pyöräilijään. Pyöräilijä loukkaantui tilanteessa lievästi.

Paikalla oli osallisten lisäksi myös muita henkilöitä.

Poliisi pyytää onnettomuuden silminnäkijöitä ilmoittamaan kaikki mahdolliset havainnot ja tiedot asiasta Lounais-Suomen poliisilaitokselle sähköpostiosoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655.

Liity Viranomaisuutisten WhatsApp -kanavalle klikkaamalla kuvaa, niin saat tiedon uusimmista uutisista heti tuoreeltaan! Liittyminen on täysin turvallista, sillä kukaan ei näe puhelinnumeroasi, ei edes ylläpito.

Näitä uutisia luetaan

- Mainos -

Tuoreimmat uutiset

Ihmisen pelastustehtävä päättyi surullisesti Kotkassa – VU:n tietojen mukaan alaikäinen poika menehtyi

Kotkasta kuuluu todella surullisia uutisia. Poliisi, pelastuslaitos sekä ensihoito saivat ilmoituksen ihmisen pelastustehtävästä valtatie 7:lle Kotkan Karhulaan myöhään keskiviikkona...
- Mainos -

YhteistyössäIntiimisheivaustuotteet netistä