torstai, 29, helmikuu, 2024

Ylöjärven operaatio: jälkien perusteella ainakin yhtä ihmistä ammuttu – poliisi ei ole tietoinen uhrista

Näitä luetaan

YLÖJÄRVI

Poliisin mukaan operaatiosta ei aiheutunut vaaraa ulkopuolisille.

Sisä-Suomen poliisilla oli poliisioperaatio Ylöjärvellä maanantai-iltana 13. maaliskuuta. Sisä-Suomen poliisilaitos tiedotti operaatiosta twittertilillään alkuillasta kello 17.53.

Poliisi tiedotti tapauksesta myöhemmin pidemmällä tiedotteella, jossa se kertoo, että Kirkonseudulla sijaitsevalla parkkipaikalla oltiin ammuttu useita laukauksia. Poliisi sai ampumisesta ilmoituksen kello 17.30. Operaatioon osallistui useita poliisipartioita.

Ampumavälikohtaukseen liittyneet henkilöt olivat ehtineet poistua paikalta useilla ajoneuvoilla ennen poliisin saapumista. 

Tapahtumapaikalla havaittujen jälkien perusteella poliisilla on syytä epäillä, että välikohtauksen seurauksena on syntynyt henkilövahinkoja. Tällä hetkellä poliisi ei kuitenkaan ole tavoittanut mahdollista uhria, eikä kukaan ole ilmoittanut saaneensa vammoja. Poliisi epäilee, että kyseessä on ollut useamman henkilön välienselvittelytilanne. 

Poliisi suoritti tapahtuneeseen liittyen kiinniottoja illan aikana, ja heidän osuuttaan tapahtumiin tutkitaan. 

Poliisi jatkaa asian esitutkintaa, eikä se tiedota siitä toistaiseksi enempää.

Eräs lukijamme oli törmännyt operaatioon ja ihmetellyt tapausta.

– Olin ihmeissäni kun meidät saarrettiin ja maija tukki liikenneympyränkin. Sitten poliisi huusi, että pysykää autossa. Siinä meni hetki kunnes maijan ikkunasta sanottiin ei koske teitä, lukija kertoo.

Lue myös: Rattijuoppo ajoi auton katon kautta ympäri viisikuinen vauva kyydissään Kauhajoella

Lue myös: Kermaa ja hilloa näpistänyt mies kaahasi poliisia karkuun jopa 170 km/h Vaasasta Laihialle – Vaasassa yritettiin myös varastaa polttoainetta

Lue myös: Lapsi laski rattikelkalla linja-auton eteen ja sai vakavia vammoja Mikkelissä

Lue myös: Tulevan pelastuskoiran vainu pelasti todennäköisesti ihmishengen Vaasassa

Liity Viranomaisuutisten WhatsApp -kanavalle klikkaamalla kuvaa, niin saat tiedon uusimmista uutisista heti tuoreeltaan! Liittyminen on täysin turvallista, sillä kukaan ei näe puhelinnumeroasi, ei edes ylläpito.

Näitä uutisia luetaan

- Mainos -

Tuoreimmat uutiset

Ihmisen pelastustehtävä päättyi surullisesti Kotkassa – VU:n tietojen mukaan alaikäinen poika menehtyi

Kotkasta kuuluu todella surullisia uutisia. Poliisi, pelastuslaitos sekä ensihoito saivat ilmoituksen ihmisen pelastustehtävästä valtatie 7:lle Kotkan Karhulaan myöhään keskiviikkona...
- Mainos -

YhteistyössäIntiimisheivaustuotteet netistä